René Schols op Facebook Maestro Max op Spotify Maestro Max op YouTube
René Schols
Gitarist, muziekdocent, producer
Mijn naam is René Schols (Brunssum, 01 mei 1963). Ik ben een Nederlandse gitarist, muziekdocent en producer uit de Limburgse plaats Brunssum.

Ik geef muziekles op scholen en gitaarles privé. Via mijn website
Popschool.nl help ik leerlingen aan muziekles bij privé-docenten overal in Nederland. Thuis in mijn studio neem ik mijn eigen muziek op en maak ik videoclips. Die breng ik uit op Spotify en YouTube.

Ik ben afgestudeerd aan het 'Conservatorium voor Muziek Maastricht' in 'Gitaar Lichte Muziek Docerend Musicus' (1982 - 1988) en 'Bachelor of Music in Education' (2013 - 2015). Bij EXIN heb ik het diploma '
AMBI – HSB' behaald (2001 - 2005). Download mijn curriculum vitae voor meer informatie.

Ik zing en speel gitaar (elektrisch, akoestisch en klassiek). Verder speel ik trompet, piano, basgitaar, blues-harp en hand-percussie. In mijn studio werk ik met Logic Pro X, WaveLab Pro, Final Cut Pro, Sibelius en Guitar Pro. Ik schrijf mijn websites in PHP, MySQL en HTML.

Van de meeste bandjes, orkesten en andere formaties waar ik in gespeeld heb, zijn geluidsopnames, video's en foto's bewaard gebleven. Het materiaal dat ik heb verzameld, vind je op de pagina
Bio.
contact: René Schols
email:
rene@schols.nl
telefoon: +31 (0) 6 1665 77 97